Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min enda konsekventa konsekvens




Den inkonsekventa
inkontinensen




Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-06 17:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Exakt Lena !
2021-09-07

    Lena Staaf VIP
Bara låta det flöda. Oavsett konsekvenser.
2021-09-06

  Gunnar Hilén VIP
Som M i JAMES BOND ( Skyfall ) uttryckte det: "to hell with dignity..."
2021-09-06

  Bengt H VIP
Ja, hihi, påminner mig om att jag publicerar dikter här på poeter.se som jag sedan ångrar att jag delat. (För att hålla det inom anständighetens ramar.)
2021-09-06

  Ulf Carlsson VIP
Den inkonsekventa inkonsekvensen...
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP