Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var nu länge sedan jag tränade själva kampsporten tai chi.


Låt det vara 2

När nån tycker nåt
är det inte att förakta
det har just blivit till fakta
det har höjderna nått

Det kan tyckas rått
ej att eftertrakta
att man bör sin tunga vakta
har väl alla förstått

Men i tai chi
så avväpnar man alla
med deras egen energi

Från höjden just de falla
utan alls nån elegi
utan att de något kalla




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-06 18:41



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Ja, som du skriver det; tai-chi är suveränt energiarbete!
2021-09-07

  SatansSon VIP
takterna sitter väl ändå i. reflexerna.
2021-09-06

    Sefarge VIP
Smart energibesparande
thai-chi sonett som kan
välta den stöddigaste
Sprätt,på sitt eget sätt!
;)

2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP