Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rewind

Om du nu känt dig så ensam
vilka är då vi att stå här
och berätta om hur vi älskade dig
Älskade vi dig inte? Vem var du
och vem var det vi älskade?
Lever vi alla i var sin bubbla
och bara inbillar oss alla känslor?
Att vi saknar dig, är det bara en medfödd brist
i våra själar?
Kom, vi reder ut det här!
Kom då!
Vi reder ut det här, bara du kommer!
Kom, det är så ensamt!




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-06 19:32



Bookmark and Share


  Nanna X
Texten ger mig en deja vu-känsla som jag inte riktigt kan förklara.
2021-09-08

  Annie b'larsson VIP
Språkligt välformulerat, som vanligt. Du ställer viktiga frågor som man bör göra. Man får verkligen fundera.
2021-09-07

    Lena Söderkvist VIP
Varm och ömsint text, känns verkligen som en utsträckt hand till någon.
2021-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Förälskelsen i egen känslas värld, det är den egnes farande färd, tänka sig bara att den sortens affär, en resa i högst egen sfär, som att fatta en penna och skriva sig kär...
2021-09-06

  Bengt H VIP
Magisk i sitt vemod!
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP