Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från boken "Tänkvärt om hopp"

Jag tror på solen även när den inte skiner

Jag tror på kärlek även då jag inte känner den

Jag tror på Gud även då han är tyst.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-06 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP