Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt av Emily Dickinson

Hopp är som en bevingad varelse

som fladdrar i själen

Och sjunger melodin

utan ord,

och aldrig stannar upp,

och hörs som bäst

i stormen.

Emily Dickinson (1830-1886)  en av USA:s mest kända poeter under detta sekel.

 




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-06 20:49



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så länge det finns hopp finns det liv.
2021-09-07

  Monica Lindgren
Underbar dikt! Har du själv gjort översättningen?
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP