Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslosvall

Glad.
Glad över att vara tillbaka.
Glad.
Glad över att träffa barnen igen.

Orolig.
Orolig över att vara tillbaka.
Orolig.
Orolig över att träffa barnen igen.

Jag är inte lika stabil längre.
Jag mår inte lika bra längre.

Det har gått för lång tid.
Det har hänt för mycket.

Rädd.
Rädd för att få ångest.
Rädd.
Rädd för att få panik.

Vill inte få ångest.
Vill inte få panik.

Känner hur ångesten kommer krypande.
Känner hur paniken kommer krypande.

Hur ska jag klara detta?
Hur ska jag orka detta?

Jag har klarat det innan.
Jag har orkat det innan.

Jag kommer klara detta.
Jag kommer orka detta.

Jag är inte längre van.
Van vid att “jobba”.
Jag är inte längre van.
Van vid att vara aktiv.

Jag är inte längre van.
Van vid att vara omringad av människor.
Jag är inte längre van.
Van vid att pendla.

Det kommer ta lite tid.
Innan jag klarar av det igen.
Det kommer ta lite tid.
Innan jag orkar det igen.




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-09-06 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz