Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväxling förnöjer...

Låta drömmar få gro
på dem tro
falla i ron...

Bygga bron på drömmeri
bli fri från alla krav
som att segla på
ett öppet hav...

Känna vinden flygande
dansa igenom kalufsen
inte alls bry sig om ruffsen
men vakna av en knuff sen...

Ny dag, nya tag...
Som vanligt slag, i slag
men var, var jag...

I drömmens rike...
Lätt i den falla...
Och för den få mer behag...

Som sagt, annan dag,
annan lag, varför inte
ett nytt drag....

Väl ännu fritt
att komma med
förslag...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-06 23:11



Bookmark and Share


  ULJO
Gillas
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt