Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Svart galla"

Det finns något
gåtfullt i melankoliken

Oslipat vackert

Så vackert i sin sårbarhet

Det handlar inte om dödslängtan

Det är livslängtan

Från något som inte blommat ut

© Christer Johansson 2021-09-07






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-07 00:13



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Oj så vackert.
Bokmärker och tackar.
2021-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
Bra skrivet om melankoli!
2021-09-07

  Lars Thorelli VIP
Att sätta ett frö är inte detsamma som att så småningom få skörda en blomma.
Men det mänskliga som ändå slutar under jord har från början fått skåda ljuset. Bra formulerat av Schack-poeten!
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten