Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att diagnostiseras med autism.


Du..

Du är borta.
Du har försvunnit.
Du slutade med dina alldeles för hårda kramar.
Du.
Du som var jag.
Du säppte taget om den smärta som var kvar.

Och jag.
Ja.
Nu mår jag bra.




Fri vers (Spoken word/Slam) av MickeP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-09-07 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP