Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/rv9N_fXZSn0


Bamba Fall

Jag hittar inte in
Jag hittar bara trådar
till det paradis
som är gömt i dina händer

Jag gick förbi ditt hus
Jag hörde ditt namn
I skuggan anade jag
en glimt av ditt ansikte

Du stod på torget
i det starka solskenet
men mina ögon
och öron var stängda

Jag ropar ditt namn
på den plats
där jag tror
att du finns

Jag hör musiken
Jag lyssnar inåt
Du är resan bort från
och tillbaka till mig själv




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-07 06:12



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skön att läsa mitt i allt
2021-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
vemod och längtan som genom minnet av en saknad ger förmågan att lyssna i tystnaden till musiken inom
2021-09-07

  Kungskobran VIP
Så fint om förlust
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP