Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialt arbete

Socialt arbete
är inte en bilfabrik
där vi med rationella och effektiva metoder
kan hitta den bestämda vägen mot målet

Socialt arbeta
är att lyssna till det du säger
och hitta den genklang
dina ord skapar i mig

Socialt arbete
är ett möte en dialog
en gemensam resa
skapad av respekt och lyhördhet




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-09-07 06:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa, med erfarenhet inom offentliga sektorn så träffar du så rätt. Men vill göra människor till bilar. En text som lyser kunnande.
2021-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord på hög nivå.
2021-09-08

  Blomma-Stjärna VIP
Vårt samhälle har stort behov av socialarbetare som kan lyssna lyhört och inbjuda till respektingivande dialog - de är som bäst
- !
2021-09-07

  Kungskobran VIP
Socialt arbete är tålamod tålamod och åter tålamod, jag skulle aldrig klara av det, är alldeles för otålig.

2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP