Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstbukett

Trädens färgskimrande löv

Bjuder vackra buketter för ögat

Likt blomsterprakt på sommaräng

 

Då ger luftens klara skyar

Svalka till stressade själar

Som äntligen kan finna lite ro

I skenet från ljuslycktors milda ljus

 

När sommarens bråda dagar är över

Faller allt till ro inför vintern

Naturen väver sitt skyddande täcke

Av fallande löv och mossa

 

Oroliga själar finner sitt lugn

Ty i höstkvällens dunkla tystnad

Kan de kura skymning i ensamhet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-17 07:08



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fin hyllning till hösten som vårdar i själen
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP