Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulörer

Ljungelden har falnat
björkar tänder bloss
rodnar gör nyponen
och
av bärfärg
gallskriker fullhängda rönnar.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-07 11:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
också här i öster har vi ovanligt mycket rönnbär, ska lyssna på dem!
2021-09-24

  stormengudrun VIP
Färgsprakande och tjusigt!:-)
2021-09-09

  Gunwale VIP
September är verkligen rik på nyanser!
Du fick in många på få rader!
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP