Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sova ut


Är det konstigt


Mamma sa
jag är så trött
sedan fick hon somna sött

Är det konstigt att så jag
vaknar upp varenda dag
känner trötthet i min kropp
som om den vill säga stopp

Hela livet jobbat på
för att grundinkomster få
Egentid med lyx och flärd
har aldrig funnits i vår värld

Högst på listan har det stått
att våra barn skulle må gott
att värna deras ve och väl
har känts så bra uti vår själ

Nu när mina vuxit sig stora
har jag inget att förlora
När kroppen min
känns trött och slut

passar jag på att sova ut




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-07 15:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
En riktig kämpe....tänker jag när jag läser. Skönt att få sova ut nu. <3
2021-09-09

  soligajag_1 VIP
Tänk så rätt du har!!

Tyvärr är detta verklighet!!

Njuter sommartid med sand mellan tårna!! Härlig poesi av hög klass!!
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP