Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före datum

Willys-parkeringen en timme innan tåget gick
Kanske såg dom hur vi älskade
I fönstret
En sista gång
Och mackorna jag gjorde som jag aldrig åt
En hopplös historia
Om bäst-före-datum

Perronger är gjorda att gråta på
Jag vet
För jag har stått där tillräckligt
Men för dig
Skulle jag kunna göra det igen
Känna iskristaller fastna på ögonfransar
På vinterns kallaste dag

Ett telefonsamtal bort
Målar du upp hur smärta ser ut
Jag fastnar i minnen
På en parkering
En annan dag
Och hur jag aldrig skulle glömma dig
Även när tågen slutat gå




Fri vers av deathraay
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-07 13:51



Bookmark and Share


    Askanden
"perronger är gjorda att gråta på"


stannar kvar
2022-11-27

  Den filosofiske poeten VIP
Perronger är som gjorda att gråta på
om det inte ekade så förbannat! :-)
2022-03-26

  diktninjan
Fantatiskt uttryckt!
2021-10-17

  deathraay
Tack Tomas för feedback! ^^
2021-09-07

  Tomas Karlsson VIP
Starkt! Vilka stämningar du målar upp! <3
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay