Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just i dag

 

ute fläktar förhösten

vaknar jag ur morgonslummer

vindar med ögonen

något gör sig påmint

rör vid min sömngrushinna

av drömrester och morgonintryck  

nu ser jag i kors

ännu inte bildskärmskallt

snart ska vakenheten överbrygga alla avstånd

mellan mig och molngrå septemberdagen

fortfarande en spricka kvar

gläntan till det obegripligt större

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-07 14:08



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vi borde leva i ständig förundran . . . fint fångat !
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg