Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuv ironi




I sökandet efter sin egen mening och storhet,
kommer människan att hänge sig åt allt det som leder till deras egen destruktion.
De som kommer dyrkas,
är de som blivit välsignade av slump och tillfälligheter.

Det finns en ljuv ironi i strävan efter makt och rikedom,
blir begäret efter det mindre ju mer du får.
För sent upptäckts det som borde varit så självklart från början,
det som du behöver mest kan aldrig köpas.






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-09-07 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2