Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan i dalen

Går in med ett hopp

Finna tillbaka

Till  allt 

En gång var betydelsefullt

Skuggan sänker sig över

Det känns tungt

Mörkret faller

Omringas av kraxande korpar

De kommer från ingenstans

Det känns svårt

Alla drömmar försvann

Försöka leva livet

Går genom dalen

sökande efter ro

Få komma hem

Utan smärta

Lindring i dagsljus

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-09-07 20:11



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en fin kontrast mellan de kraxande korpar och ro hemma mellan svarta och ljusa bilder. Det känns en balansgång.
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP