Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser stjärna

I ögats ljus

Ser sanna stjärnor

Bara för dig

Ge hoppfullhet

och tro på denna dag 

Blinkar tusen gånger

Hjärtat blir varmt

Sökande gör 

Tiden kortare

Gnistrar glimmar

Lyser upp i

Ditt sårbara mörker

En tröstande stjärna 

Blinkar just för dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-07 20:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Birger Niliboy Nilivuoma
2021-09-12

  alicja lappalainen VIP
MYSTISKT OCH SÖKANDE.
2021-09-07

  Niliboy
Ja Herrens stjärnor blinkar för oss å hela universum lever diktare å stjärnan till glädje! Förtrösta ropar Herren!
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP