Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögats hörsel ger mer...

Öppnar Du Dina ögon rätt, hör Du mer...
Mycket tror Du är på gång om nå´n ler...
Men glöm inte att höra vad som sker...
Och pågår i ögonvrån... Där minsta blink
kan bli en link till och från...

Ögon stora som rullar runt anses ha mäktiga
ja till och med heta tankar... Men på fel dörr
Du då bankar...

Inte alls, tecken på att något händer,
att något är på gång... Mer likt ett
förvirrat sidosprång...

Men ögon som stannar till liksom
sin pupill, bränner till i sin stillhet,
rör sig ej, ser ut som om de fastnat...

Där händer det verkligen nå´t
värt att vara med om, ja så klart
om ögonen Dina är kvar där än, DOM...













Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-07 22:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Link eller länk, blink eller blänk, tänka sig att en blind kan se så mycket, där en döv bara läser på läppar som formar de mest underbara som ord, likt doften av blommor i en lövad sal.
2021-09-11

    ADI Nehlin
Väl skaldat!
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt