Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissnande Orkidé

Jag har byggt vackra rum genom åren
som jag brukar leka i

Men plankorna har nu tagit slut
väggarna och golven börjar slitas ned
spikarna dras ut
och lägger sig i en vemodig hög

Snart blir det stora hål i parketten
jag faller då ner
i det tomma, jordbundna intet

För att till slut landa i en öken
där oasen torkat ut.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Carlberg
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-08 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Carlberg