Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POSITVHALAR VISA.

Krabba leken.

Fyllde havet med sand
barnet,
på en solig strand.
Ensamt bortvald
ibland,
grävde en grop.

suckande flydde
vattnets rand
med vredesmodets
mörker hat

rasande kastar storm
alltid sand in emot land

Ensamt Barnet förblev
grävde med sitt otiums,
monotona symbolik.

Förblev på strandens
krabbesand, ensam.

Lärde därför så unik,
aldrig havets metodik.

Bosse 08.09.21.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-08 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten