Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ODYSSEUS

Till slut fann han tillbaka
till färdens utgångspunkt.
Odysseus fick sin maka
och allt blev åter lugnt.

Odysseus genom världen
for runt från a till o,
men trött på huvudgärden
fick han till slut sin ro.

Till slut nås sista hamnen
på livets odyssé.
Den allra första famnen
får man då åter se.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-08 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP