Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med max 50 ord, utom all tävlan här nu


Flash Fiction #0 : ingen finalist

 

 

 

Fantastiskt välskrivna små historier förekom i startfältet. Förväntade mig aldrig hamna på prispallen. Emellertid bland 31 framsållade noveller hade känts rimligt. Somliga fick två, rentav tre bidrag till final - andra vänner inget heller. Mina halvbeskurna ord föll återigen utanför. Knorren blir som vanligt mindre uppenbart öppen. Arbetsinsatsen lönar sig hursomhelst.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-08 16:12



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Nanna, dina läsningar värmer mig... Emellertid hade just denna meta-ff aldrig blivit skriven ifall den hade hunnit vara med ;-)

2021-09-09

  Nanna X
Synd att inte denna meta-fiction hann få vara med!
2021-09-09

  TrollTörnTrappan VIP
Tack lo.. det var en fin sammanfattning av temat..!

2021-09-08

    Lena Söderkvist VIP
Rätt att reflektera. Gillar din slutsats.
2021-09-08

  lodjuret/seglare VIP
Somliga texter hjärtan tydligt betvingar, flyga högt söka många vingar, men att delta sägs vara möda värd, en människa kan känna sig efter arbete som tärd, tänka sig att tävla så kan bryta, ny och gammal mark samt yta...
2021-09-08

  TrollTörnTrappan VIP
Glädjande, tack du 77! Och hjärtlig gratulation till din vinst!! En tydligt mättad idé som fick vingar :-)

2021-09-08

  Syrran77
Dina texter fanns med på min prispall hursomhelst :)
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP