Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Romantik


Kär och galen

kära ni
jag vet förstås hur det kommer att bli
folktomt i ankomsthallen
hur jag än vrider på skallen
kommer hon inte att vara där
ingen längtan som förtär
timmen är ju okristligt sen
av brist på sömn kommer allsköns men
och hon är noga med såna detaljer
för vanligt hyfs utdelas inga medaljer
visserligen är hon sen länge min vän
men än sen
jag förväntas lita på en taxichaufför
som om han är hederlig verkligen kör
mig till hotellet
men om han tänker råna mig i stället
och slänga mig naken vid vägen
då blir hon allt ganska förlägen
när jag blodig och sargad
upprörd och förargad
ringer på hennes dörr
kär och galen ändå som aldrig förr




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-09-08 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP