Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter på en bänk, precis som jag alltid gör

Inbillar mig att detta är min plats
Inbillar mig att jag är i tryggt förvar

Fan vad sorgligt
Men jag tänker inte spräcka bubblan
Jag vill inte veta sanningen

Låt mig vila här
Även om det tröttar ut mig
Mer än vad det återhämtar mig

Mina tankar är lögner
Mina känslor är falska
Mina kunskaper stämmer inte

Men jag vill inte veta sanningen.




Bunden vers av Neaskriver
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-08 09:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vet sanningen.
Och sitter ändå på en bänk.
Många blir provocerade av det.
Bra!
2021-09-08

    ej medlem längre

Hur skulle Du, det finns ju ingen sanning.
Fint skildrat.
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver