Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Episoder

De finns tillfällen i livet
då det mesta går åt skogen.
Och om man tar det för givet
kan man söka tröst på krogen.
Eller ta sig själv i kragen.

De finns tillfällen i livet
då tillvaron känns som en fest.
Om man tar det för självskrivet
tycker man själv att man är bäst.
Åtminstone just den dagen,

De finns tillfällen i livet
då vardagen ter sig normal.
Det allmänna tidsfördrivet
är då att framstå som lojal.
Den gängse oskrivna lagen.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-08 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström