Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselixir

 

Jag vill känna varma händer

rinna som vattenfall över min kropp

vara livselixiret i din värld

 

 

Jag vill vara den som du inte kan leva utan

du måste älska mig

tänka vackra tankar om oss

annars vet jag inte

hur det kommer att bli




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-08 13:14



Bookmark and Share


  Niliboy
Kan man önska något högre i en dikt!?
2021-09-29

  ULJO
En önskan så god som någon. Kärlekens önskan.
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP