Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Solskivan

 

Morgonljus

skimrande horisont

bakom bergen

börjar solskivan stiga

färgar ett mönster

Glimrande hopp

i orange spektra

letar sig över havet

i glittrande ljus

söker efter hjärtan

att berika med kärlek




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-08 13:20



Bookmark and Share


  ULJO
Tur är väl det att vi har solens vackra ljus
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP