Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbiten

Jag letar efter den sista pusselbiten,
Den som ska göra mig hel.
Jag behöver inte ens fråga var den är,
Den är på en plats jag inte kan nå.
Jag letar efter den,
Den och efter dig som tog den.

Eller också är det dig jag letar efter,
Du som tog den sista pusselbiten.
Eller också ställer jag fel fråga,
Till dig som inte kan svara.
Eller också letar jag egentligen efter mig själv,
Du som kanske är den sista biten.
I ett pussel som aldrig skulle vara helt.




Fri vers av LCCB
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-09-08 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LCCB