Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag ana att Du är här

 

En önskan

 

Kan jag ana

din andedräkt

nära min hud

kan Du känna

min längtan

brinna som en eld

som färdas över

djupa vatten

En ton en känsla

så vackert nära

jag kan bara ana

att Du är här




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-08 13:58



Bookmark and Share


  ULJO
Hoppas att din önskan uppfylls så ensamheten raderas.
2021-09-08

    ej medlem längre

Fint skildrat om djup saknad
som har ristat in sina tecken
i själen.

2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP