Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodskam


Sch... 


inget säga


det här är deras hemlighet

händer på förbjudna ställen


som inte känns bra


det svider, det river

tårarna längs barnets kinder


som pappa kysser bort


Sch...














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-08 17:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En text som med få ord beskriver ett övergrepp på ett barn, tystnadskultur råder i samhället, många barn drabbas dagligen. En skam för samhället när sådant tystas ned.
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP