Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOM NEDFÖR BACKEN

Kom nedför backen

åldrad men efterlängtad

Kom nedför backen

när alla mina skepp är sänkta

Kom, trött men salig

så att jag får ställa frågan

Världen är farlig

men än så länge brinner lågan!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-09-08 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP