Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev och drömmar

Läser ord mer än 20 år gamla

från en tid då jag drömde naivt om kärlek

då framtiden var oskriven, vilket otroligt nog, det är den fortfarande

men då ord skrevs 

till mig med löften, drömmar, lockelser....

Från någon på avstånd

någon som såg just mig, trodde jag

hittar breven där jag sorterar bland papper och saker

sådant jag samlat under år utan att veta varför eller till vad

Ord som fortfarande väcker undran och funderingar

vart är de idag ?

minns de ens mig och isåfall hur?

Vart är den hägrande lockelsen som en gång väntade på mig?

vart är ni idag?

vad kunde ha hänt, eller borde ha hänt och vad hindrade det från att ske?

tankar mitt i natten

åter än en gång

utanför fönstret slumrar staden medan jag knappar ner dessa ord, tankar och funderingar.

Jag undrar vad jag kommer att drömma om inatt...

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-09 01:29



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Känner igen mig i dina ord
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP