Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När man blir riktigt gammal - är minnenas lustgård dagens prövosten.


Lustgård för minnen

Kära poeter.se
skrivarvän

jag vandrar från dikt till dikt,
text till text
och känner mig omfamnad
av gemenskapen i varma ord
och tacksamhet.

Natten här i öst
smyger sig in
en timme i förskott.

Mörkret är det samma
här som där
i väst.

Ja, det var väl allt
för denhär gången

skulle man tro
men tankarna
mal på
och hittar på
galanta historier

för nästa
fabel
för nästa
kval

 kram i natten




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-09-09 03:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så fint om en stund på natten. Du skriver så vackert om hur det kan vara att vara inne på poeter.se.
2021-09-30

    prima donna VIP
Fina nattankar, kram!
2021-09-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Och vi älskar att läsa nästa fabel, om nästa kval på dina galanta historier.
2021-09-10

  Blomma-Stjärna VIP
du skriver så fint om poetisk tillhörighet och vår hjärnas lust att berätta - Kram
2021-09-09

  AiA Maria den fria

Tack o ”stora famnen”!
2021-09-09

  Maria Sundelin VIP
Kramar
2021-09-09

  Sparvögat VIP
Fina tankar från dig…
Kram
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP