Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enfald

 

I förtegenheten sätter lögnens fåglar bo
och flygfärdiga avkommor segla
på godtrogenhetens vindar

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Anita Hanssen
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-09-09 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen