Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sjunges i bluestakt


California waves

You broke my hart
in search for love
took my hart away
won't give it back
for all the days I lost

I searched in vane
to find another babe
I thought it was you
but I was wrong

I am moving to the bar
goanna push it to far
trying to let you go
but i miss you so

I am driving away
away from you
leaving you behind
back on the road
searching for another love

In California sun
I found my way
Love is in the waves
surfing makes my day




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kungskobran VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-09 08:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text om ett brustet hjärta som finner tröst av naturens magiska inverkan.
2021-09-10

  ULJO
California dreaming
2021-09-09

    Sefarge VIP
Sannerligen vågande
Skrivelse ej om flykt?
Men våghalsiga
äventyr?
;)
2021-09-09

  Öknens Ros VIP
Surfing is life in California.
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP