Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lutar åt siesta

Man får ta sig där man är
här är jag vid fönstret -
lalala
nyss plockade jag frukt&bär
mönstret är detsamma som igår
titta in på poeter.se
läsa så länge jag vill
le åt en rad eller fälla en tår

poesin är vår
tillhör alla
som behöver den
och man kan läsa
natt eller dag
tänker jag

allt medan solen mitt på himmelskupan
kanar något åt väster
kommer min man in i rummet
lalala
jag känner hans glädje
vill avsluta nu
med en sista rad;
det lutar åt siesta!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-09 14:01



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Gillar det helt opretentiösa, att bara skriva för att glädja och glädjas
2021-09-15

  lila fjäderblomman VIP
en glad-dikt i nuet :)
2021-09-12

  Anya VIP
En text som väcker förundran och glädje. Tack för den....lalala.
2021-09-11

  stormengudrun VIP
Du skriver lättsamt och roligt:-) Jag blir glad! lalala
2021-09-09

  ULJO
Gott att poesin finns till vår glädje
2021-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Hopp och kärlek i vardagslunken, underbart diktad!
2021-09-09

  AiA Maria den fria

Njuter dina rader
o hoppas att ni njuter er siesta:)

Tack!

<3
2021-09-09

    Lena Söderkvist VIP
Toppen att sidan finns till, den har blivit en självklarhet.
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP