Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskalat. ..




Lager på lager av tillfälliga liv

Snart 20 år sedan konstnär
Veikko Vionoja avled *

Så mycket som avlidit
och fötts samt förändrats
Sedan dess. ..

Ändå är det kvar lager på
Lager fyllt av liv.

Likt oljefärgen på en tavla
som lyser in mot evigheten








(* 15 Sept.2001)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-09 14:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mycket bra text. Galant!
2021-09-11

  Anya VIP
Jaa tänk att det föds och dör något i ett. Tillvaron ändras hela tiden och ändå fortsätter jorden snurra. Mycket fin text med existentiell ton.
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP