Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två perspektiv


HÖST(T)RÖTT

Hösttrött trädgård, gungan tom
liksom kaffekoppen.
Växtlighetens ålderdom
känns i hela kroppen.
Hösten sveper dimman grå
över gamla. likaså
över rosenknoppen.

Höstrött glöder rönnens bär
liksom äppelträden.
Kromgrön gräsets matta är
som biljardens bräden.
Himlen blå och solen gul,
hösten vacker är - och ful.
(Liknar mina kväden...)







Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-09 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP