Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rinner!

Det rinner
Magiska bilder
Ur minnen
Genom dikter
Som strålar
Och samlas i sjöar
Vid vinande vindar
Genom glömda sånger
Ur sårande tider
Av tankestrider
Känslorna virvlar
Speglarna bryts i bitar
Ingen förlåtelse
Inget överseende
Visdomen har förlorat makten
Tissel och tassel härskar i luften.







Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-09-09 16:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Livet är en bok av bilder, fint förmedlat här.
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP