Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen genom skogen

Stigen genom skogen
Natten mjuk mot bara fötter
mot min kind

Höga tallar reser sig
Granarna är täta och tysta
vinden stum

Färgade papperslyktor
flyter stilla mellan grenarna
Rött och orange
mot dunkelblå stammar


Fortsätt gå
Dagen kommer

Men glöm inte
skogens förtrollning om natten





Fri vers av Vintervarg
Läst 162 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-09 17:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så vacker naturlyrik. Snyggt med papperslyktorna, skapar bilder i huvudet.
2021-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt, det känns som om jag är där.
2021-10-08

  Susen VIP
Vackert skildrat om skogens stig. Längtansfull
2021-09-13

  Bortom stigen VIP
Lummig och drömmande text som får mig att längta efter skogen
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg