Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bitmärket

Bort från skrik.
Bort från slag.
Flyr panik som slår mitt jag.
Irrar runt.
Andas stress.
Kacklas strunt bland galna gäss.
Automatisk
Diplomatisk
Står där ofta helt opartisk.
Alltför ofta stress och kaos.
Alltför sällan andningspaus.
Alltför ofta våld mot kroppen.
Alltför ofta mörkt i knoppen.

Snälla låt mig distansera.
Ge mig lugn att inhalera.
Bägaren har runnit över,
en ny värld jag nu behöver.





Bunden vers av Krimskramsan VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-09 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP