Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTMOTIV - tanka

Blå och grå himmel

i flytande akvarell

några solglimtar

björkstammar med svarta streck

måleri på blankvatten




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-09 17:33



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vackert tecknar du höstens skönhet…
2021-09-13

  Kajan VIP
Upplever verkligen texten som en målning, sparsmakat elegant, en stor applåd från mig !
2021-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en vacker hösttavla med dina ord.
2021-09-10

  Öknens Ros VIP
Vemodigt om hösten.
2021-09-10

  Feliaxel VIP
Som en tavla målad av dina ord
2021-09-10

  ULJO
Vår finaste årstid
2021-09-09

  Niliboy
Hösten är vacker som här!
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP