Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Hembygd

 

Barndomsstad

med kust av silver

glittervågor

som slår in mot land

Djupa milsvida skogar

doft av kåda

harts som stelnat

nerför trädens stam

Mossa och stora stenar

barrjord överallt

där jag går fram

Jag vill känna att det rusar

känna att det rinner

och ta allting i famn

Alla minnen bär jag med mig

ingenting har jag lämnat kvar

tiden har eroderat

nött ut det som var jag




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-09 17:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket vackert om den så kära hem-bygden!
2021-09-29

  Lottie Ålhed VIP
Vackert om minnen man bär med sig .
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP