Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bädden



Det är tragiskt
då livets tråd
brister
Allt blir svart
Glöden slocknat
Ingenting når fram
Ett öde fullbordat
En uppgift gjord
på vår jord




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-09-09 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP