Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde


sliten gångbana
bara den vuxnes arm
och ett krokben kvar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-09 22:44



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Skräck. Hjärtat i halsgropen...
2021-09-27

  lodjuret/seglare VIP
Stundom läser ett barn en vuxen, ett
kroppsspråk, virvlande liv i evig het.
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP