Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns höstlöv

Tårar förblöder.
Kyss med inslag av nysnö.
Akvarell nätter.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-10 01:39



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint skrivet och kul påkommet med "nätter", eftersom man tror det är särskrivning, men man får tänka till lite extra noga!
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP