Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STADSPORTRÄTT V

V.

Någonting gick väldigt fel
i Göteborgs stadsplanering
under 1990-talet
där förorterna blev till
koncentrationsläger för
ensamstående mödrar
som fastnat i bidragsfällor
medan deras barn vingklipptes
med diagnoser och fastnade
i kriminella gäng.

De som klarade sig ifrån
den sociala degenereringens
destruktiva förfall flyttade
i god tid och de som blev kvar
utsattes för en misslyckad eller
utebliven integrationspolitik.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2021-09-10 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP