Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lättar

 

 

på hedarna

långt borta 

 

tystnad och drömmar

är våra fotspår i

gryningstimmar

 

och spegeln inuti

talar utan språk

ett sammanhang

 

när dagen återföds

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-10 08:39



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Livets puls.
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP